NLP @ WORK

Een training om het beste uit onszelf en anderen te halen!
Lees meer

Wat is NLP@WORK?

NLP@WORK biedt een inspirerende aanpak voor het ontwikkelen van een uitstekende samenwerking, communicatie en zelfsturing van teams, medewerkers en leidinggevenden.

NLP is doelgericht en gaat ervan uit dat we excellente resultaten kunnen behalen als we onze emoties en mentale kracht goed kunnen aansturen, verbinding met andere mensen kunnen maken en bereid zijn anderen beter te begrijpen. In deze training toon ik hoe je dat doet! Het is sterk gebaseerd op de kracht van positief denken en is een dynamische manier om het beste uit onszelf en anderen te halen.

Het is een training die vaardigheden, technieken en positieve denkkaders aanreikt waardoor je professioneler zal communiceren, je doelen tot leven zal brengen alsook je weer goed en gelukkig in je vel zal voelen.

Waarmee kan ik helpen?

1. Teamwork optimaliseren en een positieve werksfeer ontwikkelen
2. Effectiever communiceren met werknemers/collega’s/cliënten
3. Psychologisch inzicht vergroten en leren hoe je oprechte verbinding met mensen maakt
4. De doelen, waarden, missie en visie van de organisatie tot leven brengen
5. Motiveren en inspireren van werknemers/collega’s/cliënten en jezelf
6. Positieve gemoedstoestanden activeren als zelfvertrouwen, vertrouwen, energie enz.
7. Ondersteunende overtuigingen en waarden voor een goede samenwerking integreren
8. Blinde vlekken ontdekken en daar verandering in brengen
9. Afrekenen met beperkende overtuigingen en de mentale kracht vergroten
10. Daadkrachtig en doelgericht aan de slag gaan

Mijn coaching aanpak

Ik bied op maat gemaakte NLP trainingen voor organisaties aan.

In mijn trainingen mag je rekenen op een veilig en inspirerend kader waarin deelnemers zich snel willen ontplooien. Verder geef ik steeds een duidelijke en gestructureerde uitleg, veel praktijkvoorbeelden en praktijkgerichte oefeningen.

Mijn doel is om de verbeteringen en transformaties daadwerkelijk tot stand te brengen waarnaar mensen steeds meer op zoek zijn in hun professioneel leven.

In samenwerking met Het Ontwikkelingsinstituut bied ik ook een NLP practitioner – en NLP master practitioner opleiding aan. Deze opleidingen zijn in open aanbod. Voor meer informatie hierover mag je mij steeds contacteren.

Ik geef ook training, workshops en talks

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.