Professional coaching en mentoring

Lees meer

Professional coaching en mentoring

Professional coaching is een proces dat staat voor echte verandering in je werkleven. Werken behoort een bron van geluk te zijn waaruit je voldoening, innerlijke rust en energie haalt. Helaas zijn velen ontevreden in hun werk en zijn ze op zoek naar verandering. Meestal zoeken we de oplossing buiten onszelf, maar je hebt al de sleutels in jou om je leven te veranderen. Of je nu een specifiek probleem wil aanpakken, of juist beter in je vel wil voelen, met professional coaching vindt je de weg om weer zelf de leiding over je leven te nemen en je weer goed te voelen in je werk.

We brengen samen jouw potentieel in kaart en zorgen ervoor dat het ten volle tot uiting komt. Als ervaren coach en MBA geschoolde business consultant, stel ik mij ook op als mentor en bied ik antwoord op persoonlijke en professionele vragen. Ik begeleid jou persoonlijk door jouw proces van verandering. Mentoring is een proces waarin ik ook kennis en ervaringen deel, advies geef en jou de nodige tools, vaardigheden en technieken bijbreng om je objectieven te behalen en je zelfsturing te optimaliseren.

Ik werk met individuen en met teams

Waar ik je mee kan helpen:

• Terug leiding over je leven nemen als je het gevoel hebt dat je vastzit.
• Je zelfmotivatie en levensvreugde op het werk weer activeren.
• Leren omgaan met teleurstelling, stress en uitdagende werkomstandigheden.
• Conflicten en weerstanden constructief aanpakken.
• Helderheid krijgen in je denken, voelen en doen.
• Daadkracht om verandering door te voeren en je doelen tot leven brengen.
• Mentale kracht en innerlijke rust vergroten.
• Optimaliseren van je gemoedstoestanden en tools om jezelf bij te sturen.
• Handvaten om de kwaliteit van je werkleven te verbeteren.
• Het ontwikkelen van leiderschap – en people management vaardigheden.
• Kortom: In alle uitdagende situaties en projecten waar het belangrijk is om je focus te behouden, in jouw kracht te blijven staan en verandering teweeg te brengen.

Mijn coaching aanpak

Mijn focus ligt op het ontwikkelen van een positieve ingesteldheid zodat je de nodige motivatie en levensvreugde kan integreren om van hieruit jouw doelen te bereiken. We rekenen af met beperkende overtuigingen en vergroten je mentale kracht. We kijken naar wat wél mogelijk is en ik ondersteun jou met tools, kennis en mijn jarenlange ervaring als coach, trainer, consultant en leidinggevende. Mijn aanpak is Ontwikkelingsgericht en sterk gebaseerd resultaatgerichte NLP principes en MBA-modellen.

Ik geef ook training, workshops en talks

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.